Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013






                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος  ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) , έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της στις 10 -2- 2013  στην αίθουσα Δεξιώσεων του Ξενοδοχείου Melina Resort συνεχίζοντας την παράδοση της , να συνοδεύει το γεγονός αυτό με την ομιλία ενός διακεκριμένου επιστήμονα.
Ο φετινός  προσκεκλημένος ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών Κος Μάνος Δανέζης που μίλησε με θέμα << ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ >> που αποτελεί τον τίτλο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της ΕΤ3 , ως επίσης και τον τίτλο του τελευταίου βιβλίου που έχει συγγράψει μαζί με τον Κο Στράτο Θεοδοσίου ( Αναπληρωτή Καθηγητή του Ε.Κ.ΠΑ). Η Γλαφυρή ομιλία του Κου Δανέζη γοήτευσε το κοινό δημιουργώντας του φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Ευχαριστούμε τον Κο Δανεζη που απεδέχθη την πρόταση μας και μας τίμησε με την παρουσία του. Ευχαριστούμε  το <<Πλανητάριο Θεσσαλονίκης >> για την προσφορά των βιβλίων και του έντυπου υλικού  ως επίσης και την εταιρεία << Μπεγνής Catering >> για την άψογη εξυπηρέτηση.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και τιμήσατε την εκδήλωση μας.
Να έχετε μια  Καλή και Δημιουργική  Χρονιά .


                                                       Με      Τιμή



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                       Σ . ΡΑΠΤΗΣ     





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου