Σάββατο 27 Μαρτίου 2021


 

                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                            ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ   1-18/4/2021

 


Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) με πρωτοβουλία της πολυβραβευμένης με 55 Διεθνή Βραβεία Εκπαιδευτικού μέλους του Παραρτήματος Σαλαμίνας και υπεύθυνης Δραστηριοτήτων STEM κας Ράνιας Λάμπου σε συνεργασία με τους Διεθνείς Οργανισμούς ,

Witty Gossip AssociationResearch Foundation of India και Mahatma Gandhi Central University,  Motihari, Bihar διοργανώνουν διαδικτυακά από 1-18 Απριλίου 2021 την «Παγκόσμια Συνδιάσκεψη  για την Ειρήνη και την  Βιώσιμη Ανάπτυξη 2021». Το θέμα της συνδιάσκεψης είναι : «Εκπαιδεύοντας τη νέα γενιά σχετικά με τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη οι οποίοι ορίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη για ένα ασφαλές περιβάλλον και για ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον στην εποχή της κρίσης». Αυτή η Διεθνής Πρωτοβουλία θα καλύψει όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας περιλαμβάνοντας τις ανθρώπινες και τις κοινωνικές με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική βιωσιμότητα και στα θέματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Επίσημοι προσκεκλημένοι εισηγητές και ομιλητές από όλο τον κόσμο καθώς και διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής  όπως Ιαπωνία, Μπανγκλαντές, Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Κροατία, Φλόριδα, Φιλιππίνες, κ.λπ. θα λάβουν μέρος. Η κ. Ράνια Λάμπου είναι Επίτιμη Προσκεκλημένη και Διοργανώτρια της Συνδιάσκεψης. Η Δρ. Supriya Pathak, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του Διεθνούς  Οργανισμού Witty Gossip Association δηλώνει ότι: «Αυτή η Συνδιάσκεψη θα φέρει κοντά  πρωταγωνιστές και ηγέτες από τον χώρο της βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς, στοχαστές, ερευνητές και υπεύθυνους στρατηγικών σχεδιασμών, οι οποίοι θα  συναντηθούν και θα συσκεφθούν για 17 μέρες προκειμένου να ενημερώσουν τους νέους αναφορικά με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και θα προτείνουν πώς η βιωσιμότητα και οι διάφορες πτυχές της μπορούν να επιτευχθούν>>.

Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την συνδιάσκεψη μπορεί να επικοινωνήσει με mail στο salamisastronomy@gmail.com με το όνομά του για να του δοθεί  ο σύνδεσμος.

                                             Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                              ΙΣ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου