Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εταιρεία Αστρονομίας &Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι να τιμά την Πανσέληνο του Αυγούστου σε Αρχαιολογικές περιοχές της Σαλαμίνας συνδιοργάνωσε Ποιητική Βραδιά με τον Όμιλο Αλιέων << Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ >> στην περιοχή  <<ΚΟΛΩΝΕΣ >>.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Κα Θεοφανώ Παντελή –Συγγραφέας που μίλησε για τα Αρχαιολογικά Ευρήματα της Περιοχής και η Κα Καίτη Αγγουράκη – Ηθοποιός & Δημοτική Σύμβουλος που απήγγειλε ποιήματα σχετικά με την Σελήνη.
Στη συνέχεια  έγινε μνεία στο Έτος Καβάφη που εορτάζεται εφέτος και διαβάστηκαν  δυο ποιήματα  του  ποιητή από την Ποιητική Συλλογή που έχουν συντάξει οι Μαθητές του Β΄ Γυμνασίου Σαλαμίνας και έχει επιμεληθεί η Φιλόλογος Κα Κικη Καλογήρου.
Όλες οι προαναφερθείσες Κυρίες είναι μέλη της Εταιρείας μας και τις Ευχαριστούμε θερμά.              Η βραδιά έκλεισε με Παρατήρηση της Σελήνης μέσα από τα Τηλεσκόπια των μελών μας.
Ευχαριστούμε τον Όμιλο Αλιέων  << Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ >> και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κο Χάρη Χαραλαμπίδη που είναι επίσης μέλος της Εταιρείας μας για την ευγενική φιλοξενία και την παροχή Αναψυκτικών. Επίσης ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και τιμήσατε την Ποιητική Βραδιά μας.

                                                  Με Τιμή

  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                         Σ . ΡΑΠΤΗΣΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
                                                          
Η Κα Κ.Αγγουράκη, Ο κ.Κ.Ραπατζίκος Ο κ.Χ.χαραλαμπιδης και η Κα Θεοφανώ Παντελή
       
Ο κ. Χάρης Χαραλαμπίδης μπροστά στο Καλλιτέχνημα του
                                                                

<<ΚΟΛΩΝΕΣ >> ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
                                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου