Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015
                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εταιρεία  Αστρονομίας & Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) παρατήρησε την Υπερπανσέληνο και την ακολουθούμενη  ολική Έκλειψη Σελήνης ( Φαινόμενο σχετικά σπάνιο ) στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2015 στην περιοχή του Τύμβου των Σαλαμινομάχων τιμώντας έτσι με τον δικό της τρόπο την Επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
Δυστυχώς η πυκνή νέφωση της Βραδιάς δεν μας επέτρεψε την συνολική  φωτογράφηση του φαινόμενου παρόλη την υπομονή μας να παραμείνουμε στον χώρο μέχρι 6:00 το πρωί της Δευτέρας.
Ευχαριστούμε την Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων για την διάθεση του Χώρου , τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας  και όλους εσάς που ξενυχτίσατε μαζί μας σαυτόν τον τεράστιας Ιστορικής σημασίας Αρχαιολογικό  Χώρο περιμένοντας την θέαση αυτού του σπάνιου φαινόμενου.
Σας περιμένουμε και στις επόμενες Φθινοπωρινές  Δραστηριότητες μας .                                                        Με Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                          Σ . ΡΑΠΤΗΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ C-130


ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου