Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012
                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσική Βραδιά που πραγματοποίησε  η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) στις 31-8-12 προς τιμήν της 2ης Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Πέτρινο Θεατράκι των Σεληνίων στην Αρχαία Σαλαμίνα
.Η Εκδήλωση αυτή θέλουμε να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου θεσμού δηλαδή να τιμάται η θερινή Πανσέληνος σε Αρχαιολογικές περιοχές της Σαλαμίνας.
Η υπέροχη φωνή της Κας Μεταλληνού η εκλαϊκευμένη ομιλία της Κας Χατζηχρήστου, καθώς και η προσήλωση του κοινού απέδειξαν ότι η βραδιά ήταν Ψυχαγωγική και συνάμα Διδακτική.
Ο Συνδυασμός Μουσικής ,Ποίησης και Προβολής Διαφανειών αποτέλεσε θεσπέσιο θέαμα προς τέρψιν των θεατών.
Η παρουσία Τηλεσκοπίων στο χώρο έδωσε την δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει εκ του <<πλησίον>> την Μεγαλοπρεπή Σελήνη.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σαλαμίνας για την διάθεση του  Θεάτρου .
Ευχαριστούμε επίσης την Αστροφυσικό και Επιστημονική Συνεργάτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κα Ελένη Χατζηχρήστου,
τους Μουσικούς συντελεστές Κα Αναστασία Μεταλληνου ( Ερμηνεύτρια ) και Κο Σάκη Κοντονικολα ( Πιάνο ) και την Ηθοποιό Κα Αλεξάνδρα Ααρών για την απαγγελία των ποιημάτων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κο Μάριο Τραυλό για την ευγενική του προσφορά να στηρίξει οικονομικά την εκδήλωση.
Επίσης Ευχαριστούμε  τους χορηγούς. Πιτσαρία <<Αχίλλειον>> - Ξενοδοχείο <<Melina Resort>> - την Καφετέρια << Coffee Time >> - Τα έπιπλα κουζίνας << ΕΣΤΙΑΣΙΣ>> - Το Καφέ << DEALS >> - Το Καφέ << Αιώρα >> - Την Ταβέρνα << Το Στέκι του Άκη >> - Το Κατάστημα << Γ. ΚΑΡΟΥΣΗΣ Τα πάντα για το σπίτι >> - Το Κατάστημα   << ΜΥΛΩΝΑΣ Είδη Κιγκαλερίας – Εργαλεία >> - Το Κατάστημα   <<ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Χρώματα Σιδηρικά >> - Την Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών <<Θεοφανώ Παντελή>> – Την Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών <<Φωτεινή Σπαθη>> – Το Φαρμακείο << Αλεξιας Φιλιππιδου >> - Salamisol- web radio ( Χορηγός Επικοινωνίας ).
Τέλος Ευχαριστούμε  όλα τα Μέλη και τους φίλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης Μουσικής Βραδιάς ως επίσης και όλους εσάς  που παρευρεθήκατε και στηρίζετε τις πολιτιστικές και επιστημονικές Δραστηριότητες μας.                                           ΜΕ      ΤΙΜΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                  Σ. ΡΑΠΤΗΣ  

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΥ


ΟΜΙΛΙΑ Κας ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΑΡΩΝ


ΣΑΚΗΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΑΡΩΝ

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ
ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου