Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας ) συνεχίζοντας την Παράδοση  τίμησε για μια ακόμη Χρονιά την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο Πέτρινο Θεατράκι Σεληνίων στις 29-8-2015 συνδιοργανώνοντας με το ΚΕΘΕΑ Νόστος-Εξάντας Θεατρική Παράσταση με το έργο του Αισχύλου <<Προμηθέας Δεσμώτης >>. Έργο διαχρονικό και πάντα επίκαιρο που καυτηριάζει την εξουσία και τα παιγνίδια της .
Παρά την ολιγόωρη χρονική διάρκεια της παράστασης και την λιτότητα του Λόγου τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του ΚΕΘΕΑ Νόστος – Εξάντας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του κατάμεστου Θεάτρου. Ακολούθησε Παρατήρηση της Σελήνης από τα Τηλεσκόπια των Μελών του Παραρτήματος Σαλαμίνας.
Η αρμονική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Παραρτήματος μας και των παιδιών της Θεραπευτικής Κοινότητας θα συνεχιστεί και σε άλλες δραστηριότητες  γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ευαίσθητη Κοινωνική Ομάδα  έχει να προσφέρει πολλά στην Τοπική μας Κοινωνία.
Ευχαριστούμε την Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων για την παραχώρηση του Θεάτρου και τον Δήμο Σαλαμίνας για την διάθεση της Μικροφωνικής.
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς : Καφετέρια << Aroma Café>> -Δρακωτός. Α << Εμπορία Μηχανών >> - Κολυμβητήριο << AQUA GYM>>  - Περίπτερο <<Μπούτσης Νικόλαος>> -Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο << Χριστίνας Σταμπάμπα >> -Ιατρός << Καρνέσης Λάζαρος >> -Ασφάλειες Ραπαντζίκου << Ιωάννης Ραπαντζίκος>>-Auto Moto Care << Μάνος Αναργύρου >>-Περίπτερο << Αλεξάνδρα Καρούση>>-Moto Center << ΚΑΡΣΟΣ>>-Τεχνικό Γραφείο << ΚΙΩΝ>>-<< Μπουραντάς Δημήτριος >> Ηλεκτρολόγος-Ψυκτικός – Καφετέρια << belairlines>>- << Μυλωνάς>> Χρώματα Ναυτιλιακά – Just Music Café -<<Porto Leone>> Ουζερί-Οικοδομικές Εργασίες <<Βιρβίλης Αργύρης>> -Περίπτερο Σαρωνίς << Αντωνίου Γ.>> -<<Πίττα Hot >>-Καφετέρια <<Coffee Time>>-Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική << ΜΟΓΙΑΣ>> -Επίσης ευχαριστούμε το << Πλανητάριο Θεσσαλονίκης >> για τα όμορφα Posters.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

                                          Με Τιμή


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                 Σ . ΡΑΠΤΗΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου